Νέα - Δελτία τύπου - Εκδηλώσεις

Ενημερωθείτε για τα τελευταία μας νέα και τις εκδηλώσεις μας

 

Εργαστήριο Δικτύωσης και Βασικής Εκπαίδευσης Child Street Work

Το Εργαστήριο Δικτύωσης και Βασικής Εκπαίδευσης απευθύνεται σε εθελοντές και ενδιαφερόμενους, που θέλουν να εξοικειωθούν με τις βασικές αρχές του Child Street Work και να διερευνήσουν τη δυνατότητα και ενδιαφέρον συμμετοχής τους, σε μελλοντικές δράσεις και πιλοτικές εφαρμογές street work, με στόχο την ενδυνάμωση δράσεων και πρωτοβουλιών προστασίας ανηλίκων και παιδιών σε κίνδυνο και σε κατάσταση δρόμου στη Θεσσαλονίκη.

Το Εκπαιδευτικό Εργαστήριο θα υλοποιηθεί το διήμερο 2 και 3 Νοεμβρίου 2017 και θα περιλαμβάνει θεωρητικό και πρακτικό μέρος, εκπαίδευσης στο πεδίο.
Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του Εργαστηρίου εδώ…

Η δήλωση συμμετοχής(Εδώ) στο Εργαστήριο γίνεται με τη συμπλήρωση του συνημμένου Εντύπου συμμετοχής, το οποίο αφού συμπληρωθεί,  θα πρέπει να αποσταλεί ηλεκτρονικά  έως τις 16/10/2017 στον Διοργανωτή του Εργαστηρίου. Θα ακολουθήσουν συνεντεύξεις με όλους του υποψηφίους που έχουν αποστείλει συμπληρωμένο Έντυπο Συμμετοχής, εντός της προθεσμίας δηλώσεων ενδιαφέροντος.

Περισσότερες πληροφορίες για το έργο μπορείτε να βρείτε εδώ:

Το Εργαστήριο  υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος  «Σημεία Στήριξης», το οποίο υλοποιείται με τη συνεργασία του Κοινωφελούς Ιδρύματος Λάτση, του ΤΙΜΑ Κοινωφελούς Ιδρύματος, του Κοινωφελούς Οργανισμού Ηellenic Hope και του Κοινωφελούς Ιδρύματος Μποδοσάκη.

 

Language options

Επιλογές

Στήριξε το έργο μας

Ιδέες, παρατηρήσεις, προτάσεις
Submit Article